Persoonlijk gesprek

Mirjam krijgt nogal eens e-mails met persoonlijke vragen betreffende een B12-tekort.

Op deze website kunt u al veel informatie vinden via de links en voor een goed medisch B12-advies kunt u het best terecht bij de medisch specialisten in Amsterdam en Rotterdam.
Verder kunt u veel informatie vinden via de links op de homepage.

Natuurlijk bent u eerst met uw klachten bij uw huisarts geweest en het is dan ook raadzaam o.a. uw bloedwaarde vitamine B12, foliumzuur en vitamine B6 te laten meten.
Klik hier voor meer informatie.

Wilt u toch graag even met iemand brainstormen over uw klachten in relatie tot een mogelijk B12-tekort, wat te doen of hoe nu verder? Enig advies?
Dan is Mirjam bereid met u mee te denken en kan er een afspraak gemaakt worden. In een persoonlijk gesprek is het beter adviseren/meedenken dan in een mailtje. Een korte eenvoudige vraag kan via e-mail.

Gesprek: 10,00

(Om de drempel te verlagen is besloten een klein bedrag te vragen, zodat de vragensteller zich niet bezwaard hoeft te voelen Mirjam te benaderen en Mirjam ook nog iets krijgt voor de tijd en moeite.)

Natuurlijk is het ook een mogelijkheid om naar de film te komen en eventueel na afloop in gesprek te gaan met andere bezoekers of Mirjam nog een vraag te stellen.


Aanvragen gesprek:

 


| HOME | B12 | FILM | CONTACT |


 

Advertenties